esmaspäev, 10. detsember 2018

Novembrikuu kokkuvõte 2018:

Novembrikuu kokkuvõte 2018:

Enamus novembrist sai kõvasti tööd rabatud ja 26. nov sai siis lennukile mindud ja taas kodumaa pinnale end sätitud mõneks kuuks. Veel sai seotatud suusareisi pakett Austriasse, Wagraini suusakeskusesse 19-26 jaanuar. Kuna eelmine aasta jäi vahele ja suusatama välismaale ei jõudnud, siis seekord eriti põnevil, saab nädal aega lumel möllata ja hiilgavaid vaateid mägedes nautida, loodetavasti on lund hästi palju ning saab ka häid pilte ning videosi - enne äralendu sai musta reede soodukat ära kasutatud ja uus gopro hero 7 black soetatud. Sai seda ka veits testitud ning see hyperstabilizer on ikka ulme asi - tehnoloogia ikka päris kaugele arenenud. 
       Sai veel koolitusele kirja pandud - tegemisel siis väikelaevajuhi load, saab midagi kasulikku ka teha Eestis puhkamise vahele ja veidike suveks ette valmistada et kiireks ei läheks.
       Aktsiaturgudel kõige paremini ei lähe, viimasel ajal on kõvasti võnkeid allapoole tulnud - ehk ongi kriis käes? Tippudest enamus indekseid ja suuri firmasid üle 20% all, eriti hiinas, kuid nüüd juba ka USA ettevõtted liiguvad selles suunas. Eks see hirmutav ole kuid samas ka hea -  toob jälle uusi võimalusi :)
     Crowdestates sai novembri jooksul veel 500 Eur eest osak Tamula kodu projekti osta suurema tootlus%ga, kui nad algselt pakkumusse tulid - ju siis kellegil raha vaja enne jõule ja kinke osta.

Aktiivne tulu oli siis 3483 eur novembri jooksul.

Passiivsed tulud:
*Omaraha: 100,5
*Üür: 150

kokku: 250,5 €

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar