teisipäev, 31. jaanuar 2017

 September 2016:


Hilinenud ülevaade siis septembrikuu tegemistest :) :
Alustaks sellest et loodusjõud on üks tugev jõud mille vastu keegi ei saa: Nimelt ühel hommikul õue asjatama minnes vaatas selline asi vastu nagu pildilt näete: batuut oli oma raudjalakesega vastu mu auto esiklaasi ilusasti lennanud. Kena 200 eurine laks, kuid Carglass tegi head tööd ja sai uus läikiv klaas paigaldatud :) oligi vana juba kriimune ja räsitud olemisega.
Finantsilise poole pealt ka siis:
Palka laekus augustikuu eest 1 088.57 eurot, kuid kui krediitkaardi tagasimakse ja muud maksud, laenud teha ja muud lollused, ega siis suurt midagi järgi ei jää küll :/ miks ei võiks raha puu otsas kasvada? Oeh

Omarahasse juurde ei kandnud, kuid seal ringlev raha läks uuele tiirule ilusasti, intresse tuli septembrikuus 90,33 eurot :) oktoobrikuus peaks uus rekord tulema, kuna paljud laenud edasi lükatud, aga eks seda näha ole palju lõpuks tuleb.
Korterilaenu veel maksta 114 kuud :) laekus 150 juurot nagu alati.
Sisenesin ka uutele maadele: nimelt CrowdEstates võtsin osa ühest projektist, proovib selle portaali ka ära, et kuidas süsteemib ja maksed/värgid toimivad ehk kunagi jääb omarahast üksi väheks :). sai siis 100 juurot pandud Metsa tee 31/33/35, Iru projekti. Tundus mõistlik projekt ka niiet eks näis mis saab!
500 eurosest passiivsest igakuisest laekumise eesmärgist täidetud 48,066 %.
Oktoobrikuus plaanin väikelaenu ära maksta, siis on novembrikuus juba lihtsam olla ja emotsionaalselt ka tunne paraneb, kuna üks kohustus jälle vähem = rohkem investeerimist
Oktoober tõotab keeruline kuu tulla. Ibiza reis tuleb kuidagi üle elada ja vanemad soovivad uut autot soetada, eks näis kuidas sellega skeemitab :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar