teisipäev, 31. jaanuar 2017

 August 2016:


Ja juba on käes septembrikuu ehk augustikuu kokkuvõte vaja teha. Oeh, jälle kuu aega lähemal finantsvabaduseni. ^^
Alustaks jälle sellest et kulusid oli rohkem kui vaja jälle, selle võib panna suve arvele, eks see suvi ongi üks paras rahaneelaja nagu ta on. Panin ka enda auto müüki, mis see raha ikka tühja seisab hoovi peal, vast leian parema kasutusala sellele ja enda kasuks pöörata :)
Palka laekus augustis juulikuu eest 1 043.62 eurot, üsna keskmine palk selle aasta kohta. Sellest omarahasse läks vaid 100 eurot, kuna laenud, maksed ja krediitkaardi tagasimakse tegid kontol puhta töö.

korterist laekus 150 nagu ikka ja laenu veel maksta ainult 115 kuud veel.
Omarahas laekus augustis 94,84 €, vähem kui eelmine kuu kuna paljud lükkasid makseid edasi. See-eest peaks september ja oktoober sellevõrra magusamad olema aga ikkagi 95 krõbisevat maast leitud jälle. Siinkohal peaks tänama Eesti rahvast(ja Slovakkia) kes mind nii usinalt toetavad iga kuu  (mõtlen siinkohal laenuvõtjaid )
eraisiku järelmaksudest laekus ka 55 eurot ja veel mõningate rabelemistega umbes 200-300 eurot, kuid kõik on sujuvalt kuhugi ära kadunud.
Korrigeerisin enda eesmärke: enda 25daks sünnipäevaks tahaks et passiivne sissetulek oleks vähemalt 500 eurot kuus. 25nda sünnipäevani jäänud veel 797 päeva ehk 2 aastat ja mõned kuud peale. eesmärgist täidetud augusti kuu seisuga (150 eur korteriüür + 95 eurot omarahast) 245 eur kokku ehk siis 49% eesmärgist täidetud. Nagu öeldakse algus ongi raske aga liitintress teeb enda töö ja kõik muutub kergemaks ja numbrid (ahvatlevalt) suuremaks.
Augustis sai veel pool kuud puhkust nauditud. Sai käidud weekendil (sellest ka video all) kus esimene päev olid järjekorrad ja teisel kahel päeval sadas vihma -.- aga ürituse poolest väga korralik üritus, emotsioonid olid laes :) ilmselt järgmine aasta uuesti. Sai siis ka telgitud järvede ääres ja niisama aega surnuks lüüa sõprade seltsis :)
Igatahes edu jajällenägemiseni!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar