teisipäev, 31. jaanuar 2017

 Juunikuu kokkuvõte 2016



Palka laekus juunis 1048 eurot, sellest 650 eurot läks Omarahasse, 500 kohe palgapäeval ja 150 eurot kuu lõpus, mis kulutamata jäi. protsentuaalselt on see 62%, mis on väga korralik tulemus.
üürikorterist laekus 150€, mis läks korterilaenu maksmiseks. Kuna laenumakse natuke suurem kui 150€, siis maksan ise juurde. Pikas perspektiivis ikka kasulik, kuna üürnik maksab karuosa laenust kinni.
Ühistarahastuse poole pealt: kuna raha mul ainult hetkel Omarahas, siis ka 100%line ülevaade just sellest portaalist.
Intresse laekus juunis vähem kui ootasin: 75,94 eurot, põhjus miks vähem tuli on ilmselt selles et 1 laen läks hapuks ja kaotasin 10 eurot ja nii mõnegi laenu kuumakse lükati kuu võrra edasi, aga sedavõrra magusam peaks tulema juuli kuu. :) Aga no ikkagi, 65€ nagu maast leitud :P

Kuna juunis on Jaanipäev, võib arvata, et kulutused suuremad - olid küll, kuid üllatavalt säästlikult sai jaanid mööda saadetud. Eks karuosa sellest võttis peo alal ostetud alkohol ja pilet. Alkoholi eest peo alal maksta 3.50 on ikka kuradima palju. Sai sõpradega kohe peale jaane ka üks roadtrip mööda eestit tehtud, mis oli väga tore ja avastatud uusi paiku, järvi. Sai ka esimest korda kanuuga sõitmas käidud mööda Pärnu jõge.
Aktsiaid veel mul pole aga nende juurde hiljem, kui raha rohkem investeeringute all, et varaklasse laiendada.
Juulikuu poole pealt nii palju, et ei tea kui palju suudan investeerida, kuna autol lõpeb kindlustus ja vaja hoolduses käia.
Kuna juuli lõpus ka puhkus siis vaja ilmselt kuskile jälle trippida, ja nii need kulud paratumatult suurenevad.
all pildil siis Omaraha portfelli kasv alates algusest.(Aprill 2015)
6000 euro piir saavutatud juuni lõpus. Nii väikse ajaga arvan et väga hea tulemus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar