teisipäev, 31. jaanuar 2017

Oktoober 2016:

 

*Oktoobris juhtus vägagi palju: Sai reisitud, üks laen tagasi makstud, haige oldud, vanematele uus auto liisingusse võetud jne, jne...
*Reisist siis väheke: Juulikuus sai odavalt lennupiletid ära ostetud ja ka odav hotell broneeritud, mis ei osutunudki nii odavaks kui alguses paistis, suur tuba, 3 voodit, diiva, eraldi vannituba ja wc - luksus missugune. Pealekauba veel hotelli enda kinnine basseiniala koos teise korruse päevitusalaga - mõnus! Ilm on oktoobri kohta Eestlasele harjumatult soe - tavaliselt oli 23-24 kraadi ringis hommikust õhtuni :). Üldine elu on kallis, klaas õllet keskmiselt 3,5 - 4,5 eurot, praed, pizzad 10-12 eur. Odavalt võib mõnes kohas riideid saada - ise sain lühkarid 3 euro eest, odavam kui klaas õllet :P Odavad on veel seal Hispaania veinid - neid saab lausa alla euro, võib mõelda et mingi solk aga täitsa maitsvad nii punased kui valged veinid. :) kindlasti tahab tagasi minna sinna :)
*Tagasi sai makstud siis lhv väikelaen, enam pole 233 euro suurust väljaminekut :) annab lootust rohkem investeerida edaspidi :)
*Kuna võtsin enda nimele vanematele auto, tekkis nagu kohustusi juurde, kui kokkuvõttes ise ei maksa siis pole hullu.
*Nii.. palka laekus septembrikuu eest +1 048.60 Juurot.
*CrowdEstates muutusi pole, see 100 eurot mis Iru projekti panin, ootab oma aega kenasti :)
*Omarahasse kandsin 150 eurot, välja ei kandnud midagi, seadistasin automaatpakkujad kõrgeimale skoorile, raha läheb põhimõtteliselt KOHE välja :) ja seda üsna suurte intressidega.
Omarahas laekus oktoobris ka rekordiliselt intresse: 151,79 Eurot!! Uskumatu!!
*Korterilaenu maksta veel 113 kuud, kõik kenasti toimib :)
*500-Eurosest passiivsest sissetuleku eesmärgist täidetud oktoobrikuu seisuga 60,36%! Hakkaks nagu looma juba :P
*Novembris tuleb sünnipäev üle elada kuidagi, palka saab haiguseletõttu ilmselt vähem kui tavaliselt, krediitkaart maksta tagasi, mis reisi tõttu sai võetud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar